Feest Tent

Published Jun 21, 22
2 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Tent Tielt

Deze bedrijven hebben vaak van de gemeente doorlopende vergunningen van jaren op zeer exclusieve plekken in Nederland en bijvoorbeeld ook in het bos - verduisterende tent. Scheelt een hoop geregel! Een bijkomend voordeel is dat er die avond en ook de volgende dag niet door jullie zelf opgeruimd hoeft te worden, dit wordt dan volledig verzorgd - opblaasbare tent 8 personen.Als alles dan toch voor jullie wordt geregeld, is het dan niet magisch, sprookjesachtig en superromantisch om in een afgelegen bos, wandelend over een bospaadje verlicht door fakkels naar een prachtig gedecoreerde tent te lopen voor een spectaculair huwelijksfeest? Ideeën voor trouwen in een tent bewaren? Sla ze op! Wil je deze leuke ideeën over trouwen in een tent bewaren? Je kunt dit artikel bewaren door op het hartje bovenaan het artikel te klikken! Je vindt hem dan heel makkelijk terug op je profiel onder het kopje 'inspiratie' (tent feest).Bent u van plan binnenkort een feest te geven en bent u nog op zoek naar een geschikte tent om te huren? Dan bent u bij Partyverhuur Ter Aar aan het goede adres. outstanding tent. Wij verhuren namelijk een groot aanbod aan diverse partytenten - kruidvat tent. Zo kunt u bij gebrek aan ruimte of bij slecht weer toch een prachtig feest geven - tippi tent.We verhuren ook verschillende kramen in leuke thema’s. jack wolfskin tent. Bijvoorbeeld onze cocktailbar, die ieder festival compleet maakt (stretch tent te koop). Neem dus snel een kijkje in ons assortiment!* Prijzen van de toiletten zijn indicaties. bubbel tent. De werkelijke prijs hangt af van aantallen, locatie en aantal huurdagen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. kamperen ardennen tent rivier.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Afzetpaal Horeca

Published Aug 01, 23
9 min read

Afzetpalen Met Koord Kopen

Published Aug 01, 23
10 min read

Afzetpalen Met Koord Huren

Published Aug 01, 23
3 min read