Party Tent Bol Com

Published Jun 17, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Quick Hiker Tent

Bij ons in de buurt was niks te krijgen ,alleen voor een groot bedrag. Daarom was het echt de moeite waard om naar groningen te rijden - tent voor jacuzzi. De tent was perfect. Was makelijk op te zetten en niemand heeft het koud gehad. Leuke Abram verjaardag gehad voor 40 mensen. Je tent was lekker warm .Gezellig toch? Hoor ik u zeggen, dat is het ook alleen is ons huis daarvoor kwa ruimte helaas te klein. Dan ga je toch naar buiten? hoor ik u wederom zeggen en dat is nu juist het grootste probleem. Nee, dit keer niet de ruimte, onze tuin is lekker groot dat is geen probleem.

Dan het feest maar verplaatsen? Dat is tot op heden de enige optie nog (tent verwarming). Maar zie, als een reddende engel (toepasselijk in de maand december) is daar Judith van partytent2rent. Met gerustellende woorden, deskundig advies maar bovenal een fantastische luchtdiche afgesloten party tent, warmte heaters en alle andere benodigheden kon het feest plaats vinden! En het werd me een feest, terwijl de meeste gasten als eskimos aangekleed aankwamen op het feest (een ieder dacht dat het natuurlijk berekoud zou zijn in de tent) hadden de meesten in no-time de dikke jassen en truien uitgedaan wat overtuigd hoe heerlijk de temperatuur in de tent aanvoelde! Het feest is tot in de late uurtjes doorgegaan en tot op heden praat men hier nog steeds over.

En voor een ieder die dit leest: heb je iets te vieren maar werken de weergoden niet mee, treur niet!!! Neem contact op met Judith zij weet overal wel een oplossing voor te vinden. Adrie Naam Datum: 20-01-2011 Hee Judith. Afgelopen november hebben we voor de 2e keer een tent bij jullie gehuurd. camouflage tent fotografie.

We zijn zeker van plan om dit jaar weer een tent bij je te huren en zoals nu lijkt word komende jaar wisseling ook bij ons gevierd dus dan staan we weer bij je op de stoep Gr vanaf vijverlaan,marcel en bianca Naam jaap schoneveld Datum: 06-01-2011 Hoi Judithtijdens oud en neiuwe heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd.

Black En Fresh Tent

Mede dankzij jullie tent! Bedankt voor de service en zeker tot ziens. Familie Jager Naam Datum: 10-10-2010 Hoi Judith,zag net voor het eerst dat je een bedrijf hebt.. en wat voor één! Heb zelf ooit mijn horeca-diploma's gehaald, doe er niets meer mee, maar interesse is er nog altijd (tent 20 personen). Ik zie dat je mooie dingen verhuurd! Erg leuk om te zien! Groetjes,Carsten Naam Filtrair Datum: 05-10-2010 Hallo Judith,We hadden 3 tenten van je gehuurd van 10 x 5 mtr met een aantal tafels en stoelen en bar etc.Dat is het dus geworden. In de tenten hadden we een drive in disco een barbecue en dansvloer en nog een sta en zitgelegenheid voor 50 personen. Mede dankzij het meedenken van jou over aantallen en benodigde spullen kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagd feest is geworden. Dank voor de goede service, en voor een volgende keer weten we je te vinden. schaduw tent.

Groet Nico Veening namens personeel Filtrair Naam Datum: 30-09-2010 Judith, hartelijk bedankt voor de geweldige service. We hebben jouw meedenken en flexibiliteit zeer gewaardeerd. Wij zullen aan iedereen die wij kennen jouw bedrijf aanbevelen voor de verhuur van partytenten en alle andere benodigdheden die een (buiten)feest tot een succes kunnen maken.

Ondanks het slechte weer op 7 Augustus 2010 is ons 25-jarig huwelijksfeest vooral door jullie 5 x 10 meter tent een groot succes geworden. De 65 man die er waren pasten probleemloos in de tent en de bijgeleverde heaters waren een uitkomst. Een echte aanrader voor iedereen die een betaalbare oplossing zoekt voor een groot feest.

En het contact met jullie is zeer wenselijk, er kan alles in goed overleg. groetjes Eke Naam Datum: 13-09-2010 Dag Judith, We wilden een tuinfeest op de 28e augustus voor ons beider 60e. met ruim 100 mensen. we hebben het geweten. Ondanks de regen die met bakken tegelijk naar beneden kwam maar mede dankzij jouw perfecte tenten 8x4 en 5x10 was het een topfeest.

Decoratie TentDe gemakkelijk op te zetten tenten , het instructiefilmpje op de website en de handleiding erbij spreken voor zich..een kind kan de was doen....en de service die je geeft...maakt dat ik je zeker zal aanraden. (medieval tent).en wat ons betreft tot een volgende keergroet Lex en Bert Naam Datum: 13-09-2010 Dag Judith, Ons personeelsfeest was een groot succes! Nogmaals hartelijk dank voor het verhuren van de vier tenten, heaters, verlichting, bier- en statafels.

Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Miranda (Werk, Pro) Naam Datum: 12-09-2010 10 september bij ons in de tuin ons bruiloftsfeest gehouden voor een groep van 65 personen. Hiervoor hadden we de tent van 6 x 12 mtr gehuurd - katten klamboe tent. Geweldig mooie tent die met een paar man eenvoudig op te zetten is.

Allemaal vlot geregeld. De bij Judith gehuurde spullen hebben zeker bijgedragen tot een geslaagd feest. Met deze kwaliteit en prijzen hoef je niet bang te zijn voor concurrentie.. (honden tent lidl)..t is er spotgoedkoop. Judith bedankt, voor een volgend feest weet ik waat ik moet zijn. Naam Datum: 12-09-2010 Op 4 september 2010 gaven wij een party.

Het weer was fantastisch, windstil en in termen van Piet Paulusma te spreken:een zwoele avond! Alles was perfect. Spullen mooi op tijd gebracht en gehaald en alles zag er picobello uit! Een beter adresje om de spullen te huren konden wij ons niet wensen. Judith, bedankt voor je inzet en positieve benadering! Alles toppie en absoluut NIET DUUR! Wij hebben ons adresje gevonden (tent decathlon 4 personen).

Naam Datum: 22-06-2010 Wij hebben voor mijn verjaardag (50 jaar) 2 tenten bij Partytent2rent gehuurd, incl. 2 heaters (witte tent huren). Goede service, mooie tenten gemakkelijk op te zetten. Echt toppie.

Jacuzzi Overkapping TentWij verhuren stretchtenten in diverse varianten, daarnaast hebben wij een aantal samengestelde (gekoppelde) stretchtenten in de verhuur. Onze stretchtenten zijn bijzonder veelzijdig, omdat ze op allerlei verschillende manieren kunnen worden opgebouwd. Ideaal voor catering op locatie, bedrijfsevenementen, bruiloften, festivals of wat voor ander evenement je ook maar kunt verzinnen. Een stretchtent biedt net even meer dan een doorsnee feesttent! Stretchtent Verhuur Twente onderscheid zich door een persoonlijke aanpak, gratis advies en een uitmuntende service.

Het is die tijd van het jaar, en voor veel mensen is het feestseizoen net begonnen! Het is een seizoen van feesten, plezier, en voor velen van ons, een seizoen van lekker eten. Als u dit jaar een feest organiseert, wilt u weten waar u een partytent kunt huren in *insert stad* om uw gasten te beschermen tegen de ongemakken van het weer buiten.

Met zo veel opties, het beste ding om te doen is praten met een adviseur van een van deze bedrijven en erachter te komen welke het beste past bij uw behoeften. Er zijn een heleboel bedrijven die verhuurdiensten aanbieden,.

Dit zou de rust kunnen verklaren die elke bezoeker bij binnenkomst in onze tenten onmiddellijk ervaart (parasol tent).

We leven in andere tijden dan we gewend zijn. Iedereen krijgt ermee te maken en we moeten met z’n allen naar oplossingen blijven zoeken. Ook in de horeca is dat nodig. Peters tentenverhuur helpt u daar graag bij (garage tent). Bij ons kunt u horeca terrasoverkappingen huren tegen aantrekkelijke prijzen. Met een (tijdelijke) terrasoverkapping horeca creërt u snel extra ruimte voor uw gasten.

Lone Rider Tent

Horeca terrasoverkappingen Bij Peters tentenverhuur staan we voor u klaar – wij hebben diverse terrasoverkappingen beschikbaar. Onze horeca terrasoverkappingen stellen u niet teleur. Met onze horeca terrasoverkappingen beschermt u de gasten tegen zon, wind en regen. U kunt bij ons voor zowel grote als kleinere tenten en overkappingen terecht - luchtmatras tent. Zo bieden we voor elke horecazaak een passende oplossing.

Waarom zou u kiezen voor terrasoverkappingen horeca die tijdelijk zijn ten opzichte van permanente horeca overkappingen? Een tijdelijke overkapping is de beste manier om een aangename aangename sfeer te creëren voor uw gasten zonder moeilijkheden. U bent flexibel wanneer u de overkapping plaatst en wanneer juist niet. Zo zit u niet het hele jaar gebonden aan een overkapping die u mogelijk maar enkele weken nodig heeft.

U kunt de grootte aanpassen aan de periode in het jaar. In de zomer wilt u mogelijk een ruimere, tijdelijke horeca terrasoverkapping plaatsen dan op andere momenten in het jaar. Het hele jaar door? Het maakt nu niet uit in welke tijd van het jaar we zitten, een horeca terrasoverkapping in de vorm van een tentoverkapping is altijd een goede oplossing.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Afzetpaal Horeca

Published Aug 01, 23
9 min read

Afzetpalen Met Koord Kopen

Published Aug 01, 23
10 min read

Afzetpalen Met Koord Huren

Published Aug 01, 23
3 min read